Skip to main content

Gezonde jeugd, gezonde toekomst – JOGG

De JOGG-aanpak is een lokale integrale aanpak, waarbij bewoners worden betrokken en draagvlak wordt gecreëerd bij lokale bestuurders, professionals en ondernemers. Deze aanpak blijkt effectief. Met de JOGG-aanpak worden de fundamenten gelegd voor duurzame veranderingen in de omgeving van het kind. Bijvoorbeeld kinderen die op school water drinken in plaats van zoete drankjes, kinderen die thuis meer groente eten, meer sport en speelmogelijkheden in de wijk, veilige fietsroutes naar school en gezondere school- en sportkantines. 

De JOGG-aanpak is een lokale, integrale en duurzame aanpak gericht op jongeren van 0 tot 19 jaar en hun omgeving. Beetje bij beetje wordt de omgeving veranderd: de gezonde keuze wordt weer normaal.

Kijk voor meer informatie over JOGG en de JOGG-aanpak op https://jogg.nl/over-jogg

Wat is JOGG?

JOGG is een werknet van gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Samen werken we aan een onderbouwde, integrale methodiek (de JOGG-aanpak) waarmee we de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder maken. Daardoor groeit onze jeugd op tot een gezonde generatie.

Wat doet JOGG?

De JOGG-aanpak richt zich op alle kinderen en jongeren in Nederland van 0 t/m 23 jaar. JOGG maakt de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder. JOGG vormt samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven een werknet. Samen werken we aan een onderbouwde, integrale methodiek: de JOGG-aanpak. Daardoor groeit onze jeugd op tot een gezonde generatie. Een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd.

0
    0
    Jouw aanmeldingen
    Jouw lijst is leegGa terug naar aanmelden